Uutiset Nimitys
1 min luettu

QMG:e uusi viestintä- ja markkinointipäällikkö

2/04/2024, 11:00
QMG:e uusi viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kuva: Quattro Mikenti Group
Toimitus Toimitus
Like 0

Kiinteistöpalveluyritys Coorilta tarjouspäällikön tehtävistä QMG:lle siirtyvä Anna Simula on työskennellyt viestinnän, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä Coorin lisäksi Skanskalla sekä Suomessa että kansainvälisissä tehtävissä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

– Talotekniikalla on merkittävä rooli kiinteistöjen ilmastovaikutusten pienentämisessä. QMG alan voimakkaasti kasvavana toimijana tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden edistää tätä tavoitetta. Odotan innolla konsernin strategian tukemista sisäisellä ja ulkoisella viestinnällä, tuomalla kokemustani projekti- ja palveluliiketoiminnan tarjoustoiminnasta sekä vahvistamalla Nimlaksen brändiä, Anna Simula kertoo. 

Viestinnän vahvistaminen osa kasvustrategiaa

Anna Simulan nimitys jatkaa QMG:n konsernitoimintojen vahvistamista, josta julkistettiin Vesa Vuopion nimitys vastuullisuus- ja hankintajohtajaksi 15.1.2024 alkaen sekä Kirsi Aropaltion nimitys henkilöstöjohtajaksi 14.2.2024 alkaen.

– Konsernitoimintojen vahvistaminen strategisten painopisteiden osalta on QMG:lle tärkeä askel. Viestintä ja markkinointi tukee näkyvyyttämme sekä sisäistä yrityskuvaa, joka konsernin kasvaessa on ensiarvoisen tärkeää. Annasta saamme energisen tiimipelaajan, jonka kanssa on helppo viedä QMG:tä kasvu-uralla eteenpäin, toteaa QMG-konsernin toimitusjohtaja Tiina Koppinen.

#nimitys #qmg
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0