Uutiset
1 min luettu

Uusi lomakeskus nousee Himoksen juurelle

2/05/2024, 13:17
Uusi lomakeskus nousee Himoksen juurelle
Kuva: Rakennusliike Lapti Oy
Toimitus Toimitus
Like 0

Rakennustyöt Himoksen Länsirinteiden juurella sijaitsevalla entisellä karavaanialueella alkavat maanrakennustöillä. Hankkeen peruskivi muurataan juhannusviikolla. Kokonaisuus lähtee nousemaan varsinaisesti loppukesästä, kun työt etenevät elementtiasennuksiin. Elementtirunko on valmis tammikuussa ja rakennukset harjakorkeudessa helmikuussa 2025. Kokonaisuus valmistuu lokakuussa 2025.

Hankkeella on erittäin merkittävä työllistävä vaikutus, kokonaisuudessaan jopa 200 henkilötyövuotta. Kokonaisuuden pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Lapti Oy. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtipalvelu Oy ja huoneistojen ja ravintolan sisustussuunnittelusta sisustusarkkitehtitoimisto Franz Design Oy.

– On hienoa päästä lyömään kuokka maahan. Kokonaisuus on odotettu vetovoimalisä Himokselle ja tärkeä myös koko Keski-Suomen matkailulle. Yhteistyöllä tulemme jälleen onnistumaan laadukkaan vapaa-ajanviettopaikan toteutuksessa aikataulussa ja työturvallisesti, kertoo Laptin Keski-Suomen aluejohtaja Samuli Heino.

#lapti
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0