Kiinteistöt
1 min luettu

Osuuskauppa Keskimaa käynnistää merkittävän rakennusprojektin Himoksen Länsirinteillä

6/02/2024, 14:11
Osuuskauppa Keskimaa käynnistää merkittävän rakennusprojektin Himoksen Länsirinteillä
Kuva: Keskimaa
Toimitus Toimitus
Like 0

Rakennusliike Lapti Oy on valikoitunut pääurakoitsijaksi tässä mittavassa hankkeessa, jonka odotetaan työllistävän jopa 200 henkilötyövuoden verran. Keskimaan investoinnin suuruus on kokonaisuudessaan noin 32 miljoonaa euroa sisältäen kiinteistön ja kalusteet. Lomahuoneistojen kokonaisuus valmistuu marraskuuhun 2025 mennessä.

Osuuskauppa Keskimaa aloittaa Himoksen lomahuoneistojen rakentamisen toukokuussa 2024. Hankkeessa on yhteensä 121 huoneistoa, jotka sijaitsevat kolmessa eri kiinteistössä Himoksen Länsirinteiden juurella. Huoneistot ovat korkealaatuisia ja niissä on 1–3 makuuhuonetta, tupakeittiö ja sauna. Kokonaisuuteen kuuluu myös 180-paikkainen ravintola, josta on näkymät rinteisiin.

Hankkeen pääurakoitsijaksi on valittu Rakennusliike Lapti Oy. Hankkeen urakkamuoto on jaettu urakka, jossa pääurakoitsija vastaa rakennusteknisistä töistä ja alistaa sivu-urakoina putki-, ilmanvaihto-, sähkö- ja rakennusautomaatiotyöt. LVIS-urakoitsijaksi hankkeeseen on valittu Caverion Suomi Oy ja rakennusautomaatiourakoitsijaksi Honeywell Oy. Hankkeeseen liittyy myös erillisiä urakoita ja liiketoimintaan liittyviä hankintoja.

− Tämä on iso ja tärkeä rakennushanke meille. Mahtavaa päästä toteuttamaan Keskimaalle hanketta, jolla on merkittävä vetovoimalisä Himokselle ja on tärkeä myös koko Keski-Suomen matkailulle, Rakennusliike Lapti Oy:n Keski-Suomen aluejohtaja Samuli Heino iloitsee.

#himos #osuuskauppa keskimaa
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0