Arkkitehtuuri
2 minuutteja luettu

48 uutta kotia Tampereen Lamminpäähän

30/06/2022, 08:40
48 uutta kotia Tampereen Lamminpäähän
Pohjola Rakennus rakentaa Lamminpään uuteen asuinkortteliin yli 700 uutta kotia vuoteen 2027 mennessä.
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Omalle tontille rakennettava Asunto Oy Tampereen Lamminpään Pioni rakentuu mainioiden kulkuyhteyksien varrelle. Rauhallinen ja pientalovaltainen Lamminpää on kuin suuri siirtolapuutarha isoine ja kukkivine pihoineen. Lamminpään Pioni sijaitsee luonnon ja liikuntamahdollisuuksien läheisyydessä ja kaikki tarvittavat palvelutkin löytyvät lyhyen matkan päästä Lielahden ostoskeskittymästä. Myös päiväkoti, koulu ja harrastusmahdollisuudet löytyvät ihan kotikulmilta.

Hienoa lähteä kehittämään uutta aluetta

Tulevaisuudessa alueen asukkaita palvelee myös Uuden Lamminpään alueelle rakentuva ruokakauppa.
”Olitpa sitten uudesta ensiasunnosta haaveileva tai omakotitalosta helpompaan asumismuotoon muuttava, Pionista löytyy koti sinulle. Omatonttisuus tuo vakautta ja turvaa muuten niin muuttuvassa maailmassa. Tämän lisäksi Pionin sijainti omakotitalovaltaisella alueelle, todella hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä on yhdistelmä, mistä on vaikea kieltäytyä. On hienoa lähteä kehittämään uutta aluetta, josta löytyy kaikki elementit hyvään elämään ja asumiseen. ”, Tampereen myyntipäällikkö Tiia Järvi kertoo.
Lamminpään Pionissa on Atrium-mallinen sisäpiha, joka takaa rauhallisen ja suojaisan oleskelualueen asukkailleen. Taloyhtiön asukkaiden tarpeita palvelevat myös irtaimistovarastot, ulkovälinevarasto ja kätevä polkupyörien pesupaikka.

pohj

Rauhalliset asuinolosuhteet

Pionissa on yhteensä 31 erikseen myytävää autopaikkaa, joista 13 on pihalla ja 18 autokatoksessa. Osa autopaikoista on varustettu sähköautojen latauspisteillä.
Pionin 48 kodissa on mistä valita: on saunalla varustettua kaksiota, järkevästi mitoitettuja kolmioita ja säilytysratkaisuistaan kehuttuja yksiöitä. Asuntojen koot vaihtelevat 25.5m2:n ja 79m2:n välillä. Jokaisessa kodissa on joko oma parveke tai terassi.

Rakenneratkaisutkin on mietitty loppuun asti, ja Pionin kotien tehokas äänieristys takaa asukkaille rauhalliset asuinolosuhteet.
Kaikista keittiöistä löytyvät myös modernit kodinkoneet, kuten induktioliedellä varustettu kalusteuuni, astianpesukone sekä kylmälaitteet. Osassa kodeista on niin ikään oma sauna, jossa pääsee rentoutumaan arjen kiireistä löylyjen lämpöön.
Pohjola Rakennus rakentaa Lamminpään uuteen asuinkortteliin yli 700 uutta kotia vuoteen 2027 mennessä.

#asunto oy tampereen lamminpään pioni #pohjola rakennus oy suomi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0