Rakentaminen Asunnot
1 min luettu

50 asunnon kerrostalo Vantaan Hakunilaan

12/01/2023, 10:15
50 asunnon kerrostalo Vantaan Hakunilaan
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Kohteesta noin kolmannes on perheasuntoja, toinen kolmannes yksiöitä ja kohteeseen rakentuu muun muassa yhdestä kolmeen liiketilaa. Kohde on jo rakenteilla ja se valmistuu loppuvuodesta 2023. Kyseessä on yksi osa kolmen talon isommasta kokonaisuudesta.

”Lehdon ja eQ:n yhteistyön ja kumppanuuden tuloksena Vantaalle saadaan lisää viihtyisiä kaupunkikoteja hyville sijainneille ja toimivien palvelujen ääreen. Näissä kohteissa kiinnostavaa on muun muassa teollisen esivalmistuksen hyödyntäminen, sillä kerrostalojen kylpyhuone-keittiömoduulit taloihin valmistetaan Lehdon kotimaisilla tehtailla. Teollinen esivalmistus varmistaa laadun, nopeuttaa työmaavaihetta ja vähentää rakentamisen materiaalihävikkiä”, toteaa Lehdon myyntijohtaja Mikko Jalava

”Tämä uusi kohde jatkaa erinomaista yhteistyötämme Lehdon kanssa ja tulee tarjoamaan asukkailleen hyvää kohtuuhintaista asumista ja arjen helppoutta hyvien lähipalveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä”, sanoo eQ:n asuntorahastoista vastaava sijoitusjohtaja Markus Pitkänen.

eQ Varainhoito Oy:n hallinnoimat kaksi asuntorahastoa sijoittavat vapaarahoitteisiin vuokra-asuntoihin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Ensimmäinen kesällä 2020 perustettu asuntorahasto on suljettu ja sen kaikki tulevat kohteet on kiinnitetty, helmikuussa 2022 perustetun eQ Asunnot II:n varainkeruu ja sijoitustoiminta ovat parhaillaan käynnissä.

#eq #lehto group oyj
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0