Asunnot
1 min luettu

77 uutta asuntoa Naantalin keskustaan

27/04/2022, 12:20
77 uutta asuntoa Naantalin keskustaan
havainnekuva Tullikadun puolelta. kuva: Naantalin Solaris-Sigge arkkitehdit.
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Rakennettavalla tontilla sijaitsevan päivittäistavarakauppana toimineen kiinteistön purkutyöt on tarkoitus aloittaa toukokuussa.
Naantalin keskustaan keskeiselle paikalle osoitteeseen Tullikatu 16 sijoittuva kohde muodostuu kahdesta viisikerroksisesta rakennuksesta. Asukkaiden autopaikat tulevat maanalaiseen parkkihalliin, ja rakennusten kivijalassa on kaksi liiketilaa. Rakennusten julkisivu rapataan beigen ja punaisen sävyillä, ja viistot kattorakenteet sopivat alueen tyyliin hyvin. Kohteen on suunnitellut Sigge Arkkitehdit Oy.
”Olemme tehneet Skanskan kanssa hyvää ja onnistunutta yhteistyötä jo useammassa asuntorakentamisen hankkeessa. Toimintatavat ovat tuttuja molemmin puolin, mikä luo vahvan pohjan laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseen myös tässä hankkeessamme”, toteaa Auratumin aluepäällikkö Eero Itälä.
”On hienoa jatkaa yhteistyötämme ja rakentaa Auratum Asunnoille uusi kohde Naantaliin. Suunnitelmia on kehitetty yhdessä, ja nämä erinomaisella sijainnilla olevat asunnot ovat sekä laadukkaita että energiatehokkaita”, kertoo tulosyksikön johtaja Vesa Hintukainen Skanskalta.
Hankkeen rakentamisen aikana Naantalin kaupunki muuttaa Tullikadun pihakaduksi, minkä yhteydessä kaupunki uusii katualueiden pinnat sekä lisää istutuksia katukuvaan. Uudishankkeen valmistumisen ja kaupungin tekemien alueen kehittämispanostusten lopputuloksena keskusta-alueelle syntyy viihtyisää, tyylikästä ja aikaa kestävää kaupunkiympäristöä.

#auratum asunnot turku oy #skanska
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0