Rakentaminen Asunnot
1 min luettu

Adapteo Group vahvistaa kestävän kehityksen osaamistaan

13/03/2023, 11:49
Adapteo Group vahvistaa kestävän kehityksen osaamistaan
Lina K Wiles on Adapteo Groupin uusi kestävän kehityksen johtaja 13.3. alkaen.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Adapteo on nimennyt kaksi uutta kestävän kehityksen asiantuntijaa konsernin johtoryhmään maaliskuusta 2023 alkaen.

Jeffrey De Clercq aloittaa 1.3. kaupallisena johtajana (Chief Commercial Officer, CCO). Lisäksi Lina K Wiles on nimetty kestävän kehityksen johtajaksi 1.13. alkaen (Chief Sustainability Officer, CSO). Molemmat raportoivat Adapteon toimitusjohtaja Johanna Perssonille.

Adapteo on edelläkävijä sopeutuvien ja kiertokulkuisten rakennusratkaisujen alalla Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

”Adapteon kestävän kehityksen tavoitteet on asetettu korkealle, ja näemme tarpeen erottaa meidän kestävyystyöstämme omaksi toiminnokseen. Näin voimme vauhdittaa kestävyyspyrkimyksiämme entisestään. Sitoutumisemme kestävään kehitykseen on jatkossa meille arvokas kilpailuetu”, toimitusjohtaja Johanna Persson sanoo.

”Strategiamme ja liiketoimintasuunnitelmassa korostetaan kasvua ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien tutkimista, ja tämä asettaa lisää vaatimuksia koko organisaatiollemme. Jeff ja Lina ovat keskeisiä toimijoita työssämme, jonka tavoitteena on nousta Euroopan johtavaksi toimijaksi sosiaalisen infrastruktuurin alalla”, Persson jatkaa.

#kestävä kehitys
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0