Yritykset
1 min luettu

Afry laajenee Suomessa ostamalla Vahasen

25/10/2021, 09:59
Afry laajenee Suomessa ostamalla Vahasen
Afryn Suomen maajohtaja Kalle Rasinmäki ja Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty. Kuva: Jere Hyppönen
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Afry on solminut sopimuksen Vahanen-konsernin koko osakekannan ostamisesta. Yrityskauppa vaatii kilpailuviranomaisen hyväksynnän. Kilpailuviranomaisen päätöstä odotetaan vuoden 2021 loppuun mennessä.

Yritysostolla Afry kasvattaa kiinteistöjen ja rakentamisen liiketoimintaansa ja täydentää ja vahvistaa palvelutarjontaansa kiinteistösektorille Suomessa, joka on Afryn mukaan yksi sen avainmarkkinoista, ja jolla yhtiö haluaa kasvaa.

– Afryn tavoitteena on vahvistaa jalansijaa Pohjoismaissa. Vahasen avulla voimme tarjota entistä monipuolisempia ja kattavampia palveluita suomalaiselle kiinteistösektorille ja vahvistaa ympäristöpalveluitamme ja siten tukea asiakkaitamme suuremmissa ja vaativammissa hankkeissa. Vahasen vahva osaaminen ja koko rakentamisen ja kiinteistöjen elinkaaren kattavat palvelut antavat meille uusia mahdollisuuksia vauhdittaa kiinteistöille suunnattuja, strategiamme ytimessä olevia kestäviä ja digitaalisia ratkaisuja, sanoo Afryn Suomen maajohtaja Kalle Rasinmäki.

– Uskomme, että niin asiakkaamme kuin henkilöstömmekin hyötyvät liittymisestä yhteen maineikkaan, vakavaraisen ja monialaisen konsernin kanssa, sanoo Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty.

Vahasen liikevaihto vuonna 2020 oli 46,6 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 500 työntekijää, ja sillä on toimistot 10 paikkakunnalla Suomessa (Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa, Porissa ja Vaasassa) sekä toimistot Virossa ja Romaniassa.

#afry #talous #vahanen #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0