Kiinteistöt Hallinnointi
2 minuutteja luettu

Alvar Aallon toimiston suunnittelema laboratorio laitetaan myyntiin

17/10/2022, 09:21
Alvar Aallon toimiston suunnittelema laboratorio laitetaan myyntiin
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Senaatti-kiinteistöt on käynnistänyt tarjouskilpailun tutkimuskäytössä olevasta toimisto- ja laboratoriokiinteistöstä.

Senaatti-kiinteistöt myy rakennuksineen noin 8 410 m2 erottamattoman määräalan kiinteistöstä 49-10-14-3 ja noin 690 m2 erottamattoman määräalan kiinteistöstä 49-10-14-7, osoitteessa Kivimiehentie 4, Espoo.

Kohde sijaitsee Otaniemessä Kivimiehen alueella. Kaupan kohteena oleva alue rajautuu pohjoisessa Vuorimiehenpolkuun, idässä Kivimiehentiehen, etelässä Tutkijanpolkuun ja lännessä kantakiinteistöön. Kohteen saavutettavuus on erittäin hyvä sekä julkisilla liikennevälineillä, että henkilöautolla Kehä I:ltä ja Karhusaarentieltä sekä Länsiväylän suunnasta.

Metron sisäänkäyntiin ja tulevaan Raide-Jokerin lähimpään pysäkkiin on molempiin noin 500 metrin kävely kohteelta. Raide-Jokerin on arvioitu aloittavan liikennöinti vuonna 2024. Lähimmät linja-autopysäkit sijaitsevat noin 300 metrin etäisyydellä Tekniikantiellä ja Vuorimiehentiellä.

Rakennus on moniosainen palotekniikan laboratorio, joka on arkkitehtitoimisto Alvar Aallon suunnittelema ja asemakaavassa suojeltu.

Alvar Aallon suuntiteelma sauna

Rakennus on valmistunut osissa vuosina 1966 ja 1977. Se on kokonaan vuokrattu.

Voimassa olevassa asemakaavassa kohde on osoitettu opetus- ja tutkimustoimintaa palvelevien rakennusten korttelialueeksi. Otaniemessä sijaitsee muun muassa Aalto-yliopiston pääkampus.

#senaatti-kiinteistöt
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0