Arkkitehtuuri
1 min luettu

ARCO Architecture Companysta Suomen suurin arkkitehtitoimisto

14/09/2021, 13:57
ARCO Architecture Companysta Suomen suurin arkkitehtitoimisto
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Kolmen toimiston yhdistyessä syntyy noin 190 ammattilaisen yhteisö, Suomen suurin arkkitehtitoimisto. Suomalainen pääomasijoittaja Intera Partners toimii yhdistymisen mahdollistajana.

Arcon johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Sami Horto, kehitysjohtaja Kalle Soini, arkkitehtuurijohtajat Tom Cederqvist ja Vesa Jäntti sekä
Tampereen toimiston arkkitehtuurijohtaja Timo Meuronen.

– Muissa Pohjoismaissa tämän kokoluokan toimistoista on jo rohkaisevia kokemuksia. Esimerkit Ruotsista ja Tanskasta osoittavat, että toimiston koko ei ole uhka arkkitehtuurille, päinvastoin, sanoo Sami Horto, joka aloittaa Arcon toimitusjohtajana.

Aihio Arkkitehdit tunnetaan yliopisto- ja sairaalaprojekteista sekä yhteistyöprojekteistaan kansainvälisten arkkitehtitoimistojen kanssa, Arkkitehdit Soini & Horto korjausrakentamiskohteistaan ja hotellihankkeistaan ja Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit kilpailumenestyksestään sekä urbaaneista monitoimikortteleista.

– Toimistojen resurssien ja osaamisen yhdistyminen antavat myös toiminnallemme suomalaisittain poikkeukselliset edellytykset arkkitehtonisen osaamisemme kehittämisessä, Arcon arkkitehtuurijohtaja Tom Cederqvist sanoo.

#aihio arkkitehdit #arco architecture company #arkkitehdit soini & horto #cederqvist & jäntti arkkitehdit
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0