Uutiset Kaupat
1 min luettu

Assemblin ja Caverion yhdistyvät 

5/03/2024, 16:38
Assemblin ja Caverion yhdistyvät 
Jacob Götzsche, Hans Petter Hjellestad ja Mats Johansson. Kuvalähde: Assemblin Caverion Group.
Toimitus Toimitus
Like 0

Vuotuinen liikevaihto arvioidaan olevan 3,8 miljardia euroa, 43,5 miljardia kruunua. Konsernin pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Kaupan odotetaan toteutuvan huhtikuussa.


Sijoitusyhtiö Triton aikoo yhdistää Assemblin ja Caverionin nimellä Assemblin Caverion Group. Yhdessä heidän 21 900 työntekijäänsä tarjoavat tekniikkapalveluita ja asennuksia kymmenessä maassa. Vuotuinen liikevaihto arvioidaan olevan 3,8 miljardia euroa, 43,5 miljardia kruunua. Konsernin pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Kaupan odotetaan toteutuvan huhtikuussa.

– Odotamme innolla näiden täydentävien yritysten yhdistämistä uudeksi konserniksi, samoin periaattein kuin ovat ohjanneet sijoituksiamme Business Services -sektorilla. Yhdistäminen on looginen askel. Assemblin ja Caverion jakavat kulttuurin ja arvot sekä tarjoavat täydentäviä palveluita, kykyjä ja näkemyksiä. Odotamme hyötyvämme operatiivisesta asiantuntemuksestamme ja toimialan tuntemuksestamme tukeaksemme molempia yrityksiä rakentamaan tulevaisuuteen suuntautuvaa liiketoimintaa, sanoo Tritonin Investment Advisory Professional Hans Petter Hjellestad, joka on myös Caverionin hallituksen jäsen.


Uuden konsernin johto koostuu sekä Caverionin että Assemblinin johtajista. Assemblinin toimitusjohtaja, Mats Johansson, toimii myös Assemblin Caverion Groupin toimitusjohtajana. Caverionin toimitusjohtaja, Jacob Götzsche, toimii uuden konsernin hallituksen puheenjohtajana.

– Assemblin ja Caverion edustavat korkeaa teknistä osaamista, erinomaista palvelua sekä älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja. Yhdistämällä nämä vahvat ja työntekijöihin keskittyneet kulttuurit luomme konsernin, jolla on ainutlaatuiset kyvyt, yhdistetty voima ja jaettu visio, sanovat Jakob Götzsche ja Mats Johansson.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0