Rakentaminen
1 min luettu

Assemblin kasvattaa sähköurakointiaan yrityskaupoilla Turussa

3/01/2022, 15:58
Assemblin kasvattaa sähköurakointiaan yrityskaupoilla Turussa
Kuvassa vasemmalta: Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jäppinen, Assemblinin Turun Talotekniikkaurakoinnin aluejohtaja Ari Oksanen ja Sähköpalvelu J. Vainionpään omistaja Jari Vainionpää. Kuva: Assemblin
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Assemblin on ostanut turkulaisen, vuodesta 1992 toimineen sähköurakointiyritys Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy:n. Ostetun yrityksen vuosiliikevaihto on noin puolitoista miljoonaa euroa. Nykyinen omistaja Jari Vainionpää jatkaa myös Assemblin Oy:n riveissä projektipäällikkönä.

– Perustin tämän yrityksen liki 30 vuotta sitten ja nyt on aika kääntää seuraava sivu. Halusin liiketoiminnalle ostajaksi yrityksen, joka on kasvuhakuinen ja jossa on selkeä organisaatio sekä hyvät toimintamallit. Tässä porukassa on paljon osaamista ja halusin tarjota asentajille hyvän jatkumon ja ensiluokkaiset kasvupolut. Assemblin teki minuun vaikutuksen ja siksi Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy:n liiketoiminta löytyy jatkossa Assemblin Oy:n riveistä, Vainionpää toteaa.

Assemblinin talotekniikkayksikkö Turussa kasvaa merkittävästi yrityskaupan myötä. Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy on profiloitunut uudisrakennustuotannon sähköurakoitsijaksi ja suurimpia asiakkaita ovat rakennusliikkeet kuten YIT ja Lehto.

– Olemme tyytyväisiä, että saamme Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy:n erinomaisen osaamisen vahvistamaan Turun talotekniikan sähköyksikköä. Olemme työskennelleet yhdessä jo aikaisemminkin, joten porukka on meille tuttua, sanoo Turun Talotekniikkaurakoinnin aluejohtaja Ari Oksanen.

#assemblin #sähköpalvelu j. vainionpää oy #talous #turku #varsinais-suomi #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0