Rakentaminen
1 min luettu

Assemblin Oy osti Eltex Sähkö ja Automaatio Oy:n

29/10/2021, 11:27
Assemblin Oy osti Eltex Sähkö ja Automaatio Oy:n
Kuvituskuva: Edar
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Assemblin vahvistaa sähkö- ja automaatio-osaamistaan tuoreella yrityskaupalla, jossa se on ostanut täyden palvelun automaatio- ja sähköurakointitalo Eltexin. Eltex on ollut mukana Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa rakennusprojekteissa. Eltexin yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja yhtiö jatkaa toimintaansa nykyisessä toimipisteessään omalla nimellään Assemblin Oy:n tytäryhtiönä. Eltex toimii jatkossakinmonimerkkitoimijana. Ville Leikas jatkaa yrityksen toimitusjohtajana ja muut entiset omistajat Mikko Juvonen ja Mika Sormunen jatkavat yrityksessä myynti- ja kehitystehtävissä.

Vajaan 30 työntekijän Eltex on erikoistunut rakennusautomaatioasennuksiin ja -kaapelointeihin, mutta se toteuttaa myös kaasuvalvontalaitteiden huoltoja ja asennuksia, sähköasennuksia sekä valmistaa laadukkaita automaatio- ja ohjauskeskuksia. Yrityksen pääasiakkuudet muodostuvat talotekniikka-alan toimijoista ja rakennusalan yhtiöistä.

– Tällä yrityskaupalla vahvistamme entisestään meidän sähkö- ja automaatio-osaamista ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme tämän kaltaisen työporukan meille, Assemblin Oy:n operatiivinen johtaja Jukka Jäppinen sanoo.

 

#assemblin #eltex #talous #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0