Rakentaminen
2 minuutteja luettu

Assemblinilla useita uusia päällikkö- ja manageri-nimityksiä

18/10/2021, 07:16
Assemblinilla useita uusia päällikkö- ja manageri-nimityksiä
Asennuspäällikkö Roope Mutenia, energiamanageri Tero Takala, LVI-projektipäällikkö Toni Helander ja projektipäällikkö Ari Hiitola. Kuva: Assemblin
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Talotekniikkayhtiö Assemblin on vahvistanut organisaatiotaan uusilla päälliköillä ja energiamanagerilla.

LVI-projektipäälliköksi nimitetty LVI-insinööri Toni Helander on aloittanut Talotekniikkaurakoinnissa Turun toimipisteessä heinäkuussa. Helander opiskelee työnsä ohella energiatekniikan diplomi-insinööriksi. Ennen Assemblinia Helander on työskennellyt muun muassa LVI-projektipäällikkönä Are Oy:ssä ja Wallac Oy:ssä.

– Täällä Turun toimipisteellä on loistava yhteisöllinen porukka ja on mahtavaa, että pääsen osaksi tätä porukkaa. Tuon mukanani omaa projektiosaamistani ja ehkä tulevaisuudessa hieman energiaosaamistakin, Helander sanoo tiedotteessa.

Sähköteknikko Ari Hiitola on nimitetty Assemblin Oy:n Teknisiin Palveluihin projektipäälliköksi. Hiitola on aloittanut projektipäällikön tehtävissä Helsingin toimipisteessä Teknisten Palveluiden sähköyksikössä elokuussa. Hän on työskennellyt alalla jo 30 vuotta sekä asentaja-, että toimihenkilötehtävissä muun muassa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä, Are Oy:ssä, ISS Palvelut Oy:ssä ja Lemminkäinen Talotekniikka Oy:ssä. Projektipäällikkönä Hiitolan tehtäviin kuuluvat projektit, esihenkilötehtävät sekä tarjouslaskenta.

Talotekniikkaurakointiin asennuspäälliköksi nimitetty AMK-insinööri Roope Mutenia on aloittanut uusissa tehtävissään elokuun alusta. Mutenia on työskennellyt Assemblinilla jo ennestään vuodesta 2012 lähtien. Ennen Assemblinia Mutenia on työskennellyt Tekmanni Oy:ssä sekä Lemminkäinen Talotekniikka Oy:ssä. Asennuspäällikön työtehtäviin kuuluvat muun muassa resurssisuunnittelu, asiakasyhteistyö sekä projektihoitajien tuki.

Lisäksi Assemblin on nimittänyt automaatioinsinööri Tero Takalan Etähallinta- ja elinkaaripalveluihinsa energiamanageriksi. Takala on aloittanut Tampereen toimipisteessä syyskuussa työtehtävinään. kiinteistöjen etähallinta, olosuhteiden valvonta sekä energiakäytön kehittäminen. Takalalla on työkokemusta yli 20 vuoden ajalta sähköasentajan, että RAU-järjestelmäasiantuntijan huolto- ja ylläpitotehtävistä muun muassa Are Oy:ssä.

#assemblin #nimitykset #talotekniikka
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0