Asunnot
1 min luettu

Aura Rakennus toteuttaa asuintalokohteen Turun Kärsämäen panimoalueelle

22/10/2021, 08:55
Aura Rakennus toteuttaa asuintalokohteen Turun Kärsämäen panimoalueelle
Havainnekuva Kärsämäentieltä Bryggerin alueesta. Kuva: Casagrande Oy
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy (Vaso) rakennuttaa Kärsämäkeen, Leaf Areenaa vastapäätä, uutta Villa Gardberg asumisoikeusasuntokohdetta. Aura Rakennus rakentaa alueelle lisäksi kaksi omistusasunto-osakeyhtiötä.

Kyseessä on entinen Amalienborg Ab panimon kiinteistö ja sittemmin Hellas Ab:n kiinteistö. Alueen vanhoja taloja tullaan säilyttämään uusien lomassa.

Asumisoikeuskotien rakentaminen on jo alkanut ja kodit valmistuvat kesäkuussa 2022. Kiinteistöön tulee kaksi rivitaloa, kaksi luhtitaloa ja yksi paritalo. Asuntoja on yhteensä 24 kpl ja koot vaihtelevat yksiöistä isoihin perheasuntoihin. Kiinteistöt lämpiävät energiatehokkaasti ilmavesilämpöpumpuilla ja huoneistoihin asennetaan älykäs huoneistoautomaatiojärjestelmä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä mahdollisuudesta rakentaa laadukkaita asumisoikeuskoteja Kärsämäkeen. Tälle alueelle rakennetaan harvoin mitään uutta ja kiinteistön pitkä historia tekee uudiskohteestamme vielä kiinnostavamman, Vason toimitusjohtaja Maria Aspala sanoo.

Aura Rakennuksen toimitusjohtaja Mikko Kilpi kertoo, että alueelle suunnitellaan valmistuvan yhteensä 44 uutta asuntoa. Alue on kokonaisuudessaan valmis arviolta keväällä 2023.

#aura rakennus #panimoalue #turku #varsinas-suomen asumisoikeus oy
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0