Yritykset
1 min luettu

Avain Yhtiöt myy korjausrakennusyritys Renevon

2/12/2021, 10:59
Avain Yhtiöt myy korjausrakennusyritys Renevon
Kuva: Pixabay
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Avain Yhtiöt Oy on 30. marraskuuta solmimassaan kaupassa myynyt omistamansa korjausrakennusyhtiön Adelis Equity Partnersille. Uusi omistaja, pääomasijoitusyhtiö Adelis Equity Partners, on erikoistunut sijoittamaan Renevon kaltaisiin keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin, joilla on merkittävää kasvupotentiaalia.

Avain Yhtiöt kommentoi tiedotteessaan, että Renevon myyminen mahdollistaa heille keskittymisen yhä vahvemmin ydinliiketoimintansa kasvattamiseen ja Renevolle mahdollisuudet nopeampaan kasvuun. Renevon henkilöstön laajuus oli viime vuonna 98 henkilöä ja liikevaihto yli 43 miljoonaa euroa. Liikevaihto on kahdessa vuodessa yli tuplaantunut (2018-2020) ja henkilöstön määrä kasvanut 16 henkilöllä.

– On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö uuden omistajan kanssa. Uskon, että tämä avaa meille uusia mahdollisuuksia ja toiminta kasvaa sekä kehittyy entisestään. Haluan myös kiittää Avain Yhtiötä menneistä vuosista – jatketaan hyvän yhteistyön merkeissä, toteaa Renevo Oy:n toimitusjohtaja Arttu Liukku.

– Renevon kehitys on ollut vahvaa ja nopeaa. Vahvaan ammattitaitoon pohjautuva korkea asiakastyytyväisyys luo erinomaisen pohjan tulevaisuuden kehittämiselle. On hienoa päästä mukaan tälle matkalle, sanoo Renevo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Virta.

#adelis equity partners #avain yhtiöt oy #korjausrakentaminen #renevo #ruotsi #talous #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0