Rakentaminen
2 minuutteja luettu

Betolar palkittiin kiertotalouden edelläkävijänä pörssissä

19/05/2022, 07:30
Betolar palkittiin kiertotalouden edelläkävijänä pörssissä
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0
”Henkilöstömme rohkea toiminta ja asiakkaidemme ympäristövastuullinen ennakkoluulottomuus ovat saaneet betoniteollisuuden vihreän murroksen liikkeelle. Halukkuus luotettavien vähähiilisten betoniratkaisujen teolliseen käyttöönottoon on kasvanut hurjasti. Maailman muuttaminen on innostavaa työtä. Samalla se on myös massiivinen mahdollisuus liiketoiminnalle ja sijoittajille”, Betolarin toimitusjohtaja Matti Löppönen sanoi kiitospuheessaan.

Huoli ympäristön kantokyvystä on kasvanut viime vuosikymmeninä. Kiertotaloudessa tavoitteena on varmistaa, että tuotteita ja materiaaleja hyödynnetään pitkään ja ympäristöystävällisellä tavalla.

”Rakentamisen materiaaleihin kohdistuvista päästöistä noin kaksi kolmasosaa tulee betonissa käytetyn sementin aiheuttamista CO2-päästöistä. Sementin korvaavia teollisuuden sivuvirtoja hyödyntävä Geoprime-ratkaisumme vähentää välittömästi valtaosan päästöistä ja säästää merkittävästi luonnonvaroja.”

Pörssigaala keräsi yhteen runsaasti suomalaisten pörssiyhtiöiden johtoa, yksityissijoittajia, sijoittajavaikuttajia ja muita rahoitusalan ammattilaisia. Vuosittain järjestettäväksi suunnitellussa tapahtumassa juhlitaan kotimaisen omistajuuden merkitystä, arvopaperimarkkinoiden parhaita käytäntöjä ja kotimaisten pörssiyhtiöiden erinomaista työtä.

Pörssigaala-tuomaristoon kuuluivat sijoitusbloggaaja, sijoittaja Jasmin Hamid, arvosijoittamisen pioneeri, yksityissijoittaja Mika Heikkilä, suursijoittaja, sijoituskirjailija Tom Lindström, professori Vesa Puttonen ja Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri. Lounasmeri toimi tuomariston puheenjohtaja.

#betolar
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0