Rakentaminen Arkkitehtuuri
1 min luettu

Bonava rakennuttaa eQ:lle 61 asuntoa Tampereen Hervantaan

16/06/2022, 06:29
Bonava rakennuttaa eQ:lle 61 asuntoa Tampereen Hervantaan
Bonava Tampereen Havu 2 Havainnekuva julkisivu Valokuvaaja: Bonava
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

”Tämä kohde on energiatehokas A-energialuokan talo, jossa muun muassa pääosan kiinteistösähköstä tuottaa rakennukseen asennettava aurinkopaneelijärjestelmä. Bonavalla on Tampereen Hervannassa nyt rakenteilla eQ:lle kaikkiaan 124 asuntoa. Olemme iloisia erinomaisen yhteistyön jatkumisesta”, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström tiedotteessa.

Bonavalla on suunnitteilla Hervantaan kolmen asuinkerrostalon investointi, johon rakentuu kaikkiaan noin 200 asuntoa. Asemakaava valmistui yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa toukokuussa 2021, ja Havun kotikorttelin ensimmäisen kohteen rakennustyöt saatiin ripeässä tahdissa käyntiin jo viime vuoden lopulla.

“On mukavaa jatkaa erinomaista yhteistyötä Bonavan kanssa nyt myös uuden eQ Asunnot II rahastomme osalta. Tämä uusi kohde Tampereen Hervannassa tulee tarjoamaan asukkailleen monipuolista ja laadukasta asumista hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä”, sanoo sijoitusjohtaja Markus Pitkänen eQ Varainhoito Oy:stä.

 

#bonava #eq
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0