Asunnot
1 min luettu

Bravida Finlandin tilauskanta vahvistui ja kannattavuus parani

15/07/2022, 14:47
Bravida Finlandin tilauskanta vahvistui ja kannattavuus parani
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

”Ensimmäinen vuosipuolisko sujui markkinaympäristön epävarmuuksista huolimatta hyvin niin Suomessa kuin koko konsernissa. Uusien tilausten kasvu luo hyvää pohjaa tulevalle liiketoiminnallemme. Allekirjoitimme lisäksi sopimuksen Polar 2000 Oy:n osakekannan ostamisesta, mikä tukee strategiamme mukaista palveluliiketoiminnan laajentamista”, Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen kommentoi tiedotteessa.

Energian hinnan ja inflaation kiihtymisen aiheuttamat paineet Bravida Finland on onnistunut hallitsemaan pitämällä kiinteät kulut kurissa ja tehostamalla toimintaa.

”Kulujen hallinta on nyt erityisen tärkeää, kun talouden näkymä ei ole kirkas. Henkilöstömme on pystynyt tässä tilanteessa reagoimaan nopeasti ja joustavasti, mihin liiketoimintayksikköihin perustuva rakenteemme antaa hyvät mahdollisuudet. Toisaalta energiamarkkinoiden murros lisää uusien ja kustannustehokkaiden talotekniikkaratkaisujen kysyntää”, toimitusjohtaja Marko Holopainen kertoo.

Bravida-konsernin liikevaihto oli huhti-kesäkuussa 610 miljoonaa euroa. Kasvua edellisestä vuodesta kertyi 16 prosenttia. Liikevoitto ennen liikearvopoistoja vahvistui 35,5 miljoonaan euroon. Tilauskanta oli 1,64 miljardia euroa.

#bravida finland
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0