Uutiset
1 min luettu

Bravida vahvistaa palvelutarjontaansa pääkaupunkiseudulla fuusiolla

3/04/2024, 09:12
Bravida vahvistaa palvelutarjontaansa pääkaupunkiseudulla fuusiolla
Kuvalähde: Bravida
Toimitus Toimitus
Like 0

Liki satavuotias P. Juutilainen on erikoistunut LVI-huoltoihin pääkaupunkiseudulla ja vahvistaa nyt Bravidan osaamista kiinteistöjen ylläpidossa.

Pääkaupunkiseudun aluejohtaja Mika Toiviainen näkee fuusion tuovan lisäarvoa asiakkaille laajemman palveluvalikoiman muodossa. Toiviaisen mukaan Bravidalla on nyt ”leveämmät hartiat” vastata asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin yhdistämällä P. Juutilaisen LVI-osaaminen muiden Bravida-yksiköiden palveluihin.

Entisen P. Juutilaisen henkilöstö on suhtautunut muutokseen positiivisesti. Yksikönpäällikkö Jyrki Harju kertoo heidän olevan innoissaan suurempien resurssien tuomista mahdollisuuksista. Fuusion myötä P. Juutilaisesta tulee Bravidan pääkaupunkiseudun Servicen LVI-yksikkö.

– Olemme myös valtuutettu kaukolämpö- ja kaukojäähdytys- sekä maakaasu-urakoitsija koko maassa. Kaukolämmön ja maakaasun työnjohtomme on pätevyydeltään A-luokkaa eli korkeinta tasoa, joka alan urakoitsijalle myönnetään. Huollamme, korjaamme ja säädämme kaikkia kiinteistön lämmitys- ja jäähdytyslaitteita, myös säätö- ja sähkölaitteita. Meiltä siis löytyy vahvaa ammattitaitoa monenlaisiin tarpeisiin, Jyrki Harju täydentää.

#bravida #fuusio #helsinki
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0