Kuljetusala & Logistiikka
2 minuutteja luettu

CapMan sijoittaa Niemi Palveluihin

23/09/2022, 00:28
CapMan sijoittaa Niemi Palveluihin
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

CapMan Special Situations -rahasto sijoittaa Niemi Palveluihin ja tukee yhtiön kasvua Suomen johtavana muutto- ja logistiikkapalveluiden tarjoajana.    

CapMan Special Situations -rahaston tekemän sijoituksen myötä yhtiön nykyiset osakkaat Ilpo ja Kai Niemi myyvät omistuksensa yhtiössä. Yhtiön pääomistajina jatkavat Esa ja Juha Niemi, jotka yhdessä CapManin kanssa tulevat muodostamaan yhtiölle uuden hallituksen. Niemi Palveluiden toimitusjohtajana jatkaa 1. syyskuuta aloittanut Timo Seppä.

Niemi Palvelut on Suomen johtava muutto- ja logistiikkapalveluiden tarjoaja. Liiketoiminnan keskiössä on asiakkaan odotusten ylittäminen palvelun kaikissa vaiheissa. Niemi Palvelut on vastuullisuuden edelläkävijä, sen kalusto kulkee jo nyt täysin fossiilittomasti ja se on panostanut kiertotalouteen kuten kierrätyspalveluihin niin yrityksille kuin kuluttajillekin. 

“Niemi on ylivoimainen brändi Suomessa sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa. Markkinajohtajana yhtiöllä on hyvät mahdollisuudet laajentaa toimintaansa edelleen. Nyt toteutettava järjestely, yhtiön hallinnon ja johdon vahvistaminen sekä rahastomme tarjoama sijoituskapasiteetti mahdollistavat yhtiön liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun vauhdittamisen”, sanoo CapMan Special Situations -tiimin partneri Tuomas Rinne.

“CapManin nyt tekemä sijoitus ja yhtiölle antama panos tekevät Niemi Palveluista entistäkin vahvemman. Yhtiön yli neljänkymmen vuoden taival on vaatinut jatkuvaa uudistumista samalla kun olemme pitäneet kiinni meille kaikkein tärkeimmästä: yksilöllisestä asiakaspalvelusta. Nyt tehtävän järjestelyn avulla meille avautuvat erinomaiset mahdollisuudet syventää yhtiön osaamista edelleen ja jatkaa Niemi Palveluiden menestystarinaa”, sanovat Esa ja Juha Niemi.   

CapManin sijoituksen täytäntöönpano edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston luvan.

#capman special situations #niemi palvelut oy
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0