Kaupat
2 minuutteja luettu

Caverion jatkaa ostamista

1/12/2022, 10:29
Caverion jatkaa ostamista
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Liiketoimintakauppa vahvistaa entisestään Caverionin kylmäliiketoimintaa ja kylmäosaamista. Kaupan myötä Carrierin markkinoiden johtava kylmäkalusteportfolio tulee osaksi Caverionin kaupankylmän tarjoomaa. Liiketoimintakaupan yhteydessä Caverionin palvelukseen siirtyy 1.12.2022 alkaen Lahdessa ja Vantaalla 17 henkilöä ns. vanhoina työntekijöinä.

Caverion toimii jatkossa myös koko Carrierin kylmäkalusteportfolion toimittajana Suomessa ja tarjoaa kaupan alan asiakkaille kilpailukykyisen ja laadukkaan kokonaistoimituksen, joka sisältää sekä edistyksellisen CO2-pohjaisen jäähdytysratkaisun että Carrierin laadukkaat myymälän kylmäkalusteet.

”Carrierin kanssa tehty sopimus on meille hyvin tärkeä. Kylmäliiketoiminnan laajentaminen on kasvustrategiamme mukaista ja täydennämme nyt entisestäänkin vahvaa CO2-jäähdytys ja kaupankylmän osaamistamme. Toivotan uudet kollegamme lämpimästi tervetulleiksi Caverionin kylmäammattilaisten joukkoon”, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.
Liiketoimintakaupan arvoa ei julkisteta.

Fuusio täydentää palvelutarjontaa teollisuusasiakkaille

Caverion on toteuttanut tänä vuonna noin kymmenen yrityskauppaa. Tällä viikolla on saatu päätökseen Wind Controllerin (WiCo) ja WT-Servicen fuusiot, jotka täydentävät Caverionin palvelutarjontaa teollisuusasiakkaille.

WiCo on tunnettu Suomen johtavana tuulivoima-alalla toimivana teknisenä konsulttina ja palveluntarjoajana. Teknisesti vaativien tuotantolaitosten huoltoon keskittyneellä WT-Servicellä on puolestaan ollut vahva asema Vaasan alueella.

Molempien yhtiöiden koko henkilöstö, 17 WT-Serviceltä ja 50 WiColta, siirtyvät nyt Caverionin palvelukseen, ja palvelevat jatkossa asiakkaita osana Caverion Industriaa.

”Olen iloinen, että voimme palvella asiakkaitamme entistä suuremmalla joukolla vahvoja ammattilaisia. Toivotamme uudet caverionilaiset lämpimästi tervetulleiksi ja yhteiselle matkallemme kohti kasvua”, sanoo Caverionin Teollisuusdivisioonan johtaja Elina Engman.

Lue edellinen artikkeli Caverionin ostoista tästä

#caverion #caverion industria oy #wind controller #wt-service
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0