Automaatio
1 min luettu

Caverion ostaa DI-Teknik A/S:n - yhden Tanskan suurimmista automaatioyhtiöistä

9/03/2022, 08:06
Caverion ostaa DI-Teknik A/S:n - yhden Tanskan suurimmista automaatioyhtiöistä
Caverion
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Caverion ostaa DI-Teknik A/S:n, yhden Tanskan suurimmista automaatioyhtiöistä.

DI-Teknik toimii täyden palvelun tarjoajana (suunnittelu, mitoitus, ohjelmointi, asennus ja ylläpito) teollisessa automaatiossa, IT-ratkaisuissa ja sähköistyksessä. Yhtiön liikevaihto oli tilikaudella 2020/21 27,8 miljoonaa euroa, josta suurin osa koostui automaatiosta. DI-Teknik on holding-yhtiö Teknik-Invest ApS:n kokonaan omistama. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

“Koska olemme toimineet pääasiassa suur-Kööpenhaminan alueella, Caverionin koko, maanlaajuinen toiminta ja osaaminen tarjoavat huomattavia hyötyjä liiketoiminnan edelleen kehittämiseksi. Uskomme, että voimme laajentaa teollisen automaation tarjontaamme ja siihen liittyviä palveluita entistä laajemmalle markkina-alueelle Tanskassa ja kansainvälisesti kaikissa Caverionin toimintamaissa”, toteaa myyjiä edustava Rasmus Thygesen, DI-Teknikin toimitusjohtaja tiedotteessa.

Pääsy Tanskan markkinoille

”Tämä yritysosto tuo täysin uutta teollisen automaation osaamista ja kyvykkyyttä Caverionille Tanskassa. Transaktio avaa meille pääsyn Tanskan markkinoiden suurille kasvusegmenteille, kuten lääke- ja biotiede, elintarviketeollisuus, hyödyketeollisuus, kuten jätevesi ja energia, ja yleisesti prosessiteollisuus. Yritysosto myös vahvistaa kykyämme tarjota älykkäitä, digitaalisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja teollisuuden segmentissä laajemminkin Tanskan ulkopuolella. Olemme erityisen iloisia, että huippuosaavat DI-Teknikin ammattilaiset liittyvät joukkoomme”, sanoo Caverion Tanskan johtaja Carsten Sørensen.

 

 

#caverion
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0