1 min luettu

Caverion ostaa lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuihin erikoistuneen yhtiön

30/11/2022, 13:53
Caverion ostaa lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuihin erikoistuneen yhtiön
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Caverion ostaa lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuihin erikoistuneen LukkoPro Oy:n. Yritysosto laajentaa Caverionin älykkäiden turvajärjestelmien liiketoimintaa. Tällä yritysostolla Caverion vahvistaa asemaansa eritysesti lukitus- ja kulunvalvontapalveluissa. LukkoPron kehittämä automatisoitu EasyKey-avainhallintapalvelu täydentää Caverionin digitaalisten palvelujen tarjoomaa.

LukkoPro on perustettu vuonna 1976 ja yritys toimii kuudella paikkakunnalla: Oulussa, Raahessa, Ylivieskassa, Kokkolassa, Viitasaarella ja Jyväskylässä. Yhtiön liiketoiminta on kasvavaa, ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli noin 5,6 miljoonaa euroa, ja sillä on 35 työntekijää.

”Olemme rakentaneet henkilöstömme kanssa LukkoProsta toimialueemme johtavan digitaalisia lukitus- ja turvallisuuspalveluita tuottavan toimijan. Asiakaskuntamme yhä kasvaessa oli luonnollista etsiä kumppania, jonka kanssa voimme kasvattaa palveluvalikoimaamme lukitus- ja turvallisuuspalveluissa valtakunnalliseksi. Yhdessä Caverionin kanssa pääsemme hyödyntämään henkilöstömme osaamista ja vahvuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Yrityskauppa luo myös mahdollisuuden LukkoPron kehittämän edistyksellisen digitaalisen avaintenhallintapalvelun EasyKey:n viemisen laajemmille markkinoille”, toteaa LukkoPron toimitusjohtaja Marko Määttä.

Yhtiöt eivät julkista kauppahintaa.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0