Rakentaminen
1 min luettu

Caverion toteuttaa Norjan suurimman EPC-hankkeen

18/03/2024, 12:05
Caverion toteuttaa Norjan suurimman EPC-hankkeen
Caverionin johtaja Knut Gaaserud, vierellään Ola Lindh, Oslon yliopistollisen sairaalan (OUS) projektin omistaja (takana) ja Steinar Holm, OUS:n kiinteistötoiminnan johtaja. Kuva: Caverion
Toimitus Toimitus
Like 0

Oslon yliopistollinen sairaala (Oslo universitetssykehus HF, OUS) on sitoutunut vähentämään energiankulutusta merkittävästi vuoteen 2030 mennessä ja toteuttaa mukautetun version EPC-energiansäästöhankkeesta Caverionin ja GK:n, teknisen urakoitsijan ja palvelukumppanin, kanssa.

Sopimus on nelivuotinen puitesopimus, jossa Caverion on voittanut tarjouskilpailun ensisijaisena sopimusosapuolena. Tarjouskilpailun arviointipisteiden perusteella toimeksianto jakautuu 75 prosenttia Caverionille ja 25 prosenttia GK:lle. Caverionille kuuluu myös energiajohtamisen palvelut ja neuvonta.

– Caverionilla on laaja kokemus EPC-hankkeiden toteuttamisesta kunnille ja yksityisille liikekiinteistöille Norjassa. Julkisissa kiinteistöissä on valtavasti energiansäästöpotentiaalia, ja EPC-malli takaa hyvät tulokset kiinteistön omistajan ja toimittajan väliselle yhteistyölle, sanoo Knut Gaaserud, Caverion Norjan divisioonajohtaja.

#caverion #norja
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0