Yritykset
1 min luettu

Caverion vahvistaa LVI-palveluitaan yrityskaupalla Ruotsissa

15/12/2021, 07:41
Caverion vahvistaa LVI-palveluitaan yrityskaupalla Ruotsissa
Caverion on sopinut 12 henkeä työllistävän ruotsalaisen ilmanvaihto- ja ilmastointialan yrityksen ostosta. Kuva: Caverion
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Caverionin ostama Frödéns tarjoaa ilmanvaihdon ja ilmastoinnin alueella palvelu- ja huoltoliiketoimintaa, tarkastuksia, energiankulutuksen optimointia ja pienempiä palveluprojekteja pääasiassa Jönköpingin alueella. Firma työllistää 12 työntekijää ja sen liikevaihto viime vuonna oli noin kolme miljoonaa euroa. Yhtiön kaksi omistajaa päättivät kuitenkin myydä liiketoiminnan ennen eläkkeelle siirtymistään.

– Tämä on Frödénsille erittäin kiinnostava seuraava askel. Meillä on ollut vahva ja jännittävä matka vuosien varrella ja odotamme nyt innolla tämän jatkamista osana Caverionia. Caverionin markkina-asema, selkeät kestävän kehityksen tavoitteet ja laaja tarjonta vahvistavat entisestään kehitystämme ja tarjoavat hyviä mahdollisuuksia, toteaa Fredrik Bergqvist, Frödéns Ventilationin toimitusjohtaja.

– Frödéns on vakiintunut ja vahva paikallinen toimija Jönköpingin alueella. Tämä yrityskauppa vahvistaa LVI-palveluiden markkina-asemaamme alueella. Ilmanvaihdon ja ilmastoinnin osaamiselle on suurta kysyntää ja toivotamme ilolla uudet asiantuntijat tervetulleiksi joukkoomme, sanoo Caverion Ruotsin divisioonajohtaja Uno Lundberg.

#caverion #frödéns ventilation ab #ruotsi #talous #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0