Luokittelematon
2 minuutteja luettu

DS Smith jatkaa investointejaan Suomeen

18/04/2023, 03:04
DS Smith jatkaa investointejaan Suomeen
DS Smithillä on tehdastoimintaa Tampereen, Pirkkalan, Nummelan ja Iin lisäksi Kuopiossa ja Akaan Viialassa, sekä myyntikonttori Raisiossa. DS Smith työllistää Suomessa suoraan noin 330 henkilöä, ja välillisesti tätäkin enemmän. Kuvassa DS Smithin Tampereen tehdas Lielahdessa.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Luvassa yli 10 miljoonan euron koneinvestoinnit.

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, jatkaa tuotannollisen tekemisensä vahvistamista Suomessa ja Pirkanmaalla investoimalla yli 10 miljoonaa euroa koneisiin ja laitteisiin vuoden 2024 loppuun mennessä.

Uudet koneet vaikuttavat positiivisesti DS Smithin kykyyn vastata kotimaisen pakkaavan teollisuuden tarpeisiin ja samalla huomioivat kestävän kehityksen, työturvallisuuden ja mahdollistavat kasvun. Investointien myötä DS Smith voi tarjota asiakkailleen uudenlaisia pakkauksia kotimaassa valmistettuna.

Aaltopahvipakkauksia valmistava DS Smith jatkaa investointeja Suomeen.
Aiemmin julkaistun uuden Pirkkalan tehtaan lisäksi DS Smith investoi Suomen tehtaille sijoitettaviin koneisiin ja laitteisiin yli 10 miljoonaa euroa.

Investointien myötä Tampereen Lielahdessa, Nummelassa, Pirkkalassa ja Iissä oleville DS Smithin tehtaille tullaan asentamaan uusia tuotantokoneita ja -laitteita.

DS Smith on Euroopan johtava kierrätettävien pakkausten toimittaja. Nyt tehtävien koneinvestointien myötä se laajentaa kotimaista tarjontaa ja varmistaa, että pakkaavaa teollisuus, verkkokauppa ja vähittäiskauppa saavat paikallisesti valmistettuina heille juuri oikeanlaisia, helposti kierrätettäviä ja kiertotalouden huomioivia aaltopahvisia pakkauksia, jotka vastaavat myös kuluttajien odotuksiin pakkauksista.

DS Smithin investoinnit Suomeen perustuvat yhtiön arvioon kasvumahdollisuuksista ja asiakkaiden tahtotilasta panostaa kiertotalouden mukaisiin pakkauksiin osaavan kumppanin kanssa. Pakkauksen odotetaan olevan muutakin kuin suojaava laatikko: sen odotetaan tehostavan tuotantoa, toimivan logistiikassa aiempaa tehokkaammin, olemaan mahdollisimman vähästä raaka-aineesta valmistettu, mutta silti suojaava, huomioivan kiertotalouden ja toimivan myös brändien tarpeet huomioiden.

”Tämä nyt julkaistu investointi on osa systemaattista investointiohjelmaamme, jota teemme pitkällä aikajänteellä. Hankittavat koneet ja laitteet varmistavat, että voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Investointiemme avulla laajennamme tarjontaamme ja lisäämme kyvykkyyttämme auttaa Suomessa toimivia yrityksiä heidän liiketoiminnassaan. Ei pidä unohtaa, että investoinnit ovat jatkumo, joiden avulla voimme olla vastuullinen työnantaja mahdollisimman monelle ihmiselle”, sanoo Ari Viinikkala, toimitusjohtaja, DS Smith, Suomi.

#investointi #metsäteollisuus #nummela #oulun seutu #pakkausteollisuus #pirkkala #tampere #teollisuus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0