Rakentaminen
1 min luettu

Elementtivalmistaja käynnistää muutosneuvottelut – koskee koko henkilöstöä

24/11/2022, 14:40
Elementtivalmistaja käynnistää muutosneuvottelut – koskee koko henkilöstöä
Kyyjärven tehdas
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Neuvotteluissa on käsittelyssä sopeuttamisen keinoina yli 90 kalenteripäivän mittaiset lomautukset, joilla on tarkoitus varmistaa riittävä joustavuus markkinatilanteen muutoksissa.

Rakennusalan suhdannenäkymät ovat jatkaneet tummenemistaan ja odotukset ovat heikentyneet selvästi. Betset-yhtiöissä on kaupallinen aktiviteetti hiipunut voimakkaasti ja tarjouspyyntöjen määrä supistunut selvästi.

”Betset-yhtiöiden elementtiliiketoiminnan tilauskanta on pienentynyt merkittävästi syksyn aikana. Työtä meillä on useimmille tehtaillemme alkuvuodeksi, mutta valitettavasti olemme joutuneet aloittamaan lomautukset jo Nummelan tehtaallamme syksyn muutosneuvottelujen jälkeen”, kertoo Betset-yhtiöiden toimitusjohtaja Mika Löytönen.

Huolimatta siitä, että toimialan tuotanto-odotukset ovat vaisuja ja rakennustuotannon on ennakoitu supistuvan talvella selvästi Mika Löytönen suhtautuu vallitsevaan tilanteeseen positiivisesti:
”Uskomme vahvasti tulevaisuuteen ja yrityksemme kilpailukykyyn. Toivomme että joustavalla lomautusohjelmalla pääsemme kriittisimmän vaiheen yli.”

#betset
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0