Arkkitehtuuri
2 minuutteja luettu

Energiatehokas ja elinkaariviisas toimitilakohde -Vantaan Pressin B-talo valmis

2/11/2022, 08:15
Energiatehokas ja elinkaariviisas toimitilakohde -Vantaan Pressin B-talo valmis
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

SRV:n rakentama Vantaankoskella sijaitseva Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n omistama toimitilakohde Vantaan Pressin B-talo on valmistunut ja sen toimitilat ovat vuokrattavissa.

Pressi on suunniteltu siten, että se soveltuu hyvin erilaisiin työnteon vaatimuksiin ja sitä voidaan hyödyntää muuntojoustavasti monitilatoimistona ja pienimuotoiseen tuotanto-, varasto- tai logistiikkatoimintaan.

Pressin suunnittelussa ja talotekniikassa on korostettu energiatehokkuutta ja elinkaariviisautta. Kohteessa käytetään energiaa säästäviä innovaatioita, kuten energiakentäksi räätälöityä maalämpöjärjestelmää. Kohde rakennetaan täyttämään LEED Gold -ympäristösertifikaatin laatukriteerit.

Pressi Smart Premises -kokonaisuus koostuu kolmesta erillisestä rakennuskohteesta, joista kaksi ensimmäistä on myyty kiinteistösijoitusyhtiö Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:lle. Kokonaisuuden ensimmäinen rakennus valmistui vuonna 2019 ja sen kaikki toimitilat on vuokrattu. Nyt rakennettavan B-talon vuokraus on edennyt suunnitellusti ja jo kiinnitettyjä vuokralaisia ovat muun muassa Stanley Security Oy ja Mercamer Oy. 

”Halusimme parhaan mahdollisen kiinteistöenergiaratkaisun, jossa rakennuksen koko elinkaaren aikainen ympäristökuormitus saadaan minimoitua ja jossa otetaan huomioon myös tulevaisuuden tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset”, korostaa Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n kiinteistökehitysjohtaja Anne Tiainen. ”Olemme onnistuneet tavoitteessamme ja uudet energiaviisaat tilat ovat nyt vuokrattavissa”, iloitsee Tiainen.

”Pressi on uudenlainen ja energiatehokas toimitila, jossa yritykset voivat suunnitella ja räätälöidä omaa toimintaansa varten parhaiten sopivan kokonaisuuden. Pressin erinomainen sijainti ja helppo saavutettavuus laajalta alueelta tekee kohteesta houkuttelevan. Alue vetää puoleensa menestyviä yrityksiä ja se tunnetaankin tutkimukseen ja tekniseen kauppaan erikoistuneista yrityksistä”, kuvailee Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n toimitusjohtaja Timo Valtonen.

#julius tallberg-kiinteistöt oy #mercamer oy #srv #stanley security oy
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0