Kaupat
1 min luettu

Fimpec laajentaa toimintaansa ostamalla insiööritoimiston

6/12/2022, 09:27
Fimpec laajentaa toimintaansa ostamalla insiööritoimiston
Kuvassa vasemmalta Frans Jokinen ja Ana Reinbold Fimpecistä, Luis Rudolphy, Erlin Sapei, Pelin Altinkaya ja Michael Haas Chemitecistä sekä Carolina Blanco ja Saurabh Dwivedi Fimpecistä.
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Chemitec Consulting Oy on vuonna 1986 perustettu konsultointi- ja suunnittelupalveluita tarjoava insinööritoimisto, joka on erikoistunut kemiantekniikkaan, prosessisuunnitteluun, energiateollisuuteen, ympäristötekniikkaan sekä mineraalien prosessointiin. Yrityksen palveluksessa työskentelee seitsemän henkilöä, jotka ovat viittä eri kansallisuutta.

”Nyt toteutuneella kaupalla vahvistamme Fimpecin kansainvälistymistä. Chemitec on jo hyvin kansainvälisesti toimiva yritys ja sen liiketoiminnan ostaminen sopii hyvin kansainvälistymisstrategiaamme”, Fimpec Groupin toimitusjohtaja Jukka Nieminen sanoo.

”Kyseessä on korkean osaamisen yhtiö, joka myös laajentaa toimintaamme uusille alueille. Kaupalla saamme aivan uutta osaamista ja jalansijaa mineraalien prosessointiin ja kemianteollisuuden puolelle sekä vahvistamme kasvussa olevaa energiatoimialaamme”, Fimpecin kehitysjohtaja Frans Jokinen jatkaa.

Liiketoimintakaupan myötä Fimpec Nodeen siirtyy kuusi työntekijää. Chemitecin toimitusjohtaja Luis Rudolphy tullaan nimittämään Fimpec-konsernin kansainvälisen myynnin johtotehtäviin.

Fimpecillä on tänään, paitsi Suomessa, toimintaa Ruotsissa, Saksassa ja Uruguayssa.

#fimpec
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0