Kuljetusala & Logistiikka Varastointi
1 min luettu

Fira Oy rakentaa Tokmannille uudet varastotilat Mäntsälään

10/01/2022, 08:08
Fira Oy rakentaa Tokmannille uudet varastotilat Mäntsälään
Havainnekuva Tokmannin tulevista varastotiloista Mäntsälässä. Kuva: A1 Arkkitehdit Oy
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Fira toteuttaa Tokmannille uuden logistiikkakiinteistön nykyisen kiinteistön viereen Mäntsälään Kapulin yritysalueelle. Ensimmäisen vaiheen arvioidaan valmistuvan kesällä 2023, ja kokonaisuudessaan kiinteistö valmistuu kesällä 2024. Tokmanni on solminut hankesopimuksen kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä NREPin kanssa, ja varastorakennuksen valmistuttua se myydään NREPille, josta tulee Tokmannin vuokranantaja 20 vuoden vuokrasopimuksella.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön aloittamisesta Tokmannin kanssa, tavoitteenamme on tarjota huippumodernit tilat, joiden keskiössä on vastuullisuus. Tokmanni on, kuten mekin, erittäin sitoutunut kestävään kehitykseen liittyviin kysymyksiin ja tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä, NREP-konserniin kuuluvan Logicentersin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää sanoo tiedotteessa.

Kiinteistö rakennetaan Logicentersin kestävyystavoitteiden mukaisesti. Katolle asennetaan aurinkopaneeleja, ja kiinteistö hyödyntää alueella toimivan datakeskuksen hukkalämpöä lämmitykseen. Kiinteistö tullaan myös sertifioimaan BREEAM-ympäristösertifioinnin Very Good -sertifikaatin mukaisesti.

#fira oy #logicenters #mäntsälä #nrep #tokmanni
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0