Energia
1 min luettu

Fortum jatkaa yhteistyöt Caverionin kanssa

30/03/2022, 08:52
Fortum jatkaa yhteistyöt Caverionin kanssa
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Caverion vastaa Fortumin Oulu- ja Emäjoen sekä Vuoksen alueiden vesivoimalaitosten paikalliskäytöstä ja kunnossapidosta. Lisäksi Caverion osallistuu voimalaitosten uusinta- ja ylläpitoprojekteihin liittyviin suunnittelu-, toteutus- ja käyttöönottotoimeksiantoihin.

”Olemme iloisia, että voimme jatkaa vesivoimalaitosliiketoimintamme kehitystä yhdessä Caverionin kanssa. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa toimintatapojamme yhdessä kumppaneidemme kanssa ja samalla nostaa toiminnan tuloksellisuutta. Erityisesti turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme lanseeranneet uuden ajattelutavan ”Beyond Zero”, jonka mukaan emme tyydy vain saavuttamaan tavoitteitamme, vaan etsimme uusi tapoja ylittää jo ennestään kunnianhimoiset tavoitteemme. Haluamme tulevaisuudessa nousta kokonaan uudelle tasolle ja haastamme myös kumppanimme tähän”, sanoo Fortumin Suomen vesivoimalaitosten ylläpidosta vastaava aluejohtaja Markku Nivalainen.

”On hienoa jatkaa Fortumin vesivoimalaitoksilla yhteistä kumppanuuttamme, jossa jatkuva kehittäminen on ollut koko ajan toimintamme ytimessä. Jaamme Fortumin kanssa yhteisen tavoitteen korkeasta turvallisuuskulttuurista”, sanoo Caverionin Teollisuusdivisioonan johtaja Elina Engman.

Caverion on vastannut Fortumin 13 vesivoimalaitoksen käyttö- ja kunnossapidosta jo vuodesta 2013.

Fortumin Oulujoen ja Vuoksen vesistöjen vesivoimalaitoksilla on suuri merkitys uusiutuvan ja kotimaisen sähkön tuotannossa. Säätövoimana vesivoima tasapainottaa muita energiantuotantomuotoja ja täyttää aukot energiantuotannossa, kun tuuli ei puhalla tai aurinko paista.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0