Infrastruktuuri
1 min luettu

Globaali sopimus allekirjoitetty

1/03/2022, 15:04
Globaali sopimus allekirjoitetty
RauhanniemiNurminen1
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Nurminen Logisticsin uusi konttioperointipalvelu on rakennettu räätälöidysti asiakkaan tarpeeseen, mutta on jatkossa myös muiden asiakkaiden käytettävissä. Konttioperoinnin volyymi on 100 konttia viikossa ja käsittelykapasiteettia on mahdollista kasvattaa tarpeen mukaan.

Lisäarvoa asiakkaille

Reefer-operointi toteutetaan yhteistyössä Rauanheimon kanssa, joka toimii jo konttioperaattorina Nurmisen Aasian junaliikenteessä.
”Nurminen Logisticsilla on pitkä kokemus lämpösäädeltyjen tuotteiden terminaalikäsittelystä, niihin liittyvistä laaturkastuksista sekä tulli- ja viranomaisdokumentoinnista. Toiminnan laajentaminen konttioperointiin satamassa tuo asiakkaille merkittävää lisäarvoa palvelun joustavuuden ja käsittelyaikojen osalta. Nurminen Logisticsin Multimodal ja Cargo liiketoimintayksiköiden laaja osaaminen mahdollistavat kokonaisvaltaiset palveluratkaisut ja logistiikan ulkoistuksen myös vaativille tuoteryhmille”, sanoo Nurmisen myyntijohtaja Marjut Linnajärvi tiedotteessa.

Logistiikan kokonaispalvelut

Rauanheimon aluejohtaja, Niko Orpana, kertoo että Rauanheimo on viime vuosina laajentanut konttikäsittelypalvelujaan entistä useampiin satamiin, ja nyt solmittu sopimus Nurmisen kanssa vahvistaa entisestään Rauanheimon asemaa konttioperaattorina. Ammattitaitoinen henkilökunta ja yhtiön kyky investoida nopeasti muuttuvien tarpeiden mukaan mahdollistaa Rauanheimon nopean kasvun ja palvelukokonaisuuksien laajentamisen myös tulevaisuudessa.

”Yhteistyö Nurmisen kanssa on meille merkittävä strateginen kumppanuus ja yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaille laajamittaiset kustannustehokkaat logistiikan kokonaispalvelut”, Niko Orpana iloitsee.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0