Kiinteistöt Yritykset
1 min luettu

Hannamari Koivula Antiloopin uudeksi vastuullisuusjohtajaksi

17/01/2022, 09:30
Hannamari Koivula Antiloopin uudeksi vastuullisuusjohtajaksi
Hannamari Koivula. Kuva: Antilooppi Management Oy
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Hannamari Koivulalla on yli kymmenen vuoden kokemus vastuullisuusjohtamisesta ja vastuullisuuden kehittämisestä eri toimialoilta. Ennen Kojamolle siirtymistään hän on toiminut vastuullisuustehtävissä muun muassa Spondalla ja Altialla.

– Olen innoissani päästessäni osaksi kasvavaa ja inspiroivaa Antiloopin tiimiä ja on hienoa, että saan antaa panokseni Antiloopin menestykseen tulevaisuudessa, Koivula sanoo.

Ajankohtaisiksi vastuullisuusteemoiksi Koivula nostaa asiakkaiden hyvinvointia ja vastuullisuustavoitteita tukevat ratkaisut sekä vastuullisuuden kehityksen, johon kuuluu esimerkiksi hiilineutraaliustavoitteiden edistäminen, kiinteistöjen ympäristö- ja hyvinvointisertifioinnit sekä uusiutuvien energiamuotojen käytön lisäämisen.

– On hienoa saada Hannamarista osaava ja näkemyksellinen vastuullisuusjohtaja Antiloopin tiimiin. Hänen monipuolinen kokemuksensa vahvistaa entisestään Antiloopin kykyä palvella asiakkaita ja edistää vastuullisuutta läpi kaikkien toimintojen, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi toteaa.

#antilooppi #nimitykset #rekrytoinnit
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0