Kiinteistökaupat
1 min luettu

Hemsö ostaa kolme sote-kiinteistöä Tampereelta

16/12/2022, 08:48
Hemsö ostaa kolme sote-kiinteistöä Tampereelta
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Tampereen kaupunki myy kaksi perhetukikeskusta ja yhden toimintakeskuksen Hemsölle. Toiminta kiinteistöissä jatkuu 15–20 vuoden vuokrasopimuksilla. Kiinteistöt ovat Kuusikon perhetukikeskus Kaupissa, Päiväperhon perhetukikeskus Rauhaniemessä ja Kämmenniemen toimintakeskus Pohjois-Tampereella.

Hemsön maajohtaja Jarkko Leinonen kertoo, että yhtiö haluaa vahvistaa läsnäoloaan Tampereella selvästi.

”Tampere on meille vetovoimainen kaupunki. Nyt hankkimamme kiinteistöt ovat maltillisen kokoisia, mutta tärkeitä osia palveluverkossa. Haluamme myös olla heti vuodenvaihteessa laajentamassa yhteistyötä Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa. Omistamme alueelta jo kaksi paloasemaa, Ylöjärvellä ja Kangasalla”, Leinonen kertoo.

Tampereen kiinteistöjohtaja Virpi Ekholmin mukaan kaupunki keskittyy jatkossa tilojen omistamiseen ja vuokraamiseen niille palveluille, jotka ovat sen järjestämisvastuulla. Tällaisia palveluja ovat muun muassa varhaiskasvatus, perusopetus sekä kulttuurin ja vapaa-ajan palvelut.

Hemsö omistaa Suomessa noin 75 000 neliötä sosiaali- ja terveydenhuollon kiinteistöjä, joihin kuuluvat muun muassa keväällä 2022 valmistunut Espoon perhekeskus, Kouvolan psykiatrinen sairaala sekä Turussa kaupunginsairaalan alue ja Runosmäen terveyskeskus.

#hemsö
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0