Infrastruktuuri
1 min luettu

Henri Berg A-Insinöörien uudeksi talousjohtajaksi

28/09/2021, 09:44
Henri Berg A-Insinöörien uudeksi talousjohtajaksi
A-Insinöörien uusi talousjohtaja Henri berg. Kuva: A-Insinöörit
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Kauppatieteiden ja valtiotieteiden maisteri Henri Berg on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Nimitys tulee voimaan perehdytysjakson jälkeen 1.10.2021.

Henri Berg siirtyy A-Insinöörien talousjohtajaksi Sato Oyj:stä talouspalvelujen johtajan tehtävästä.

– On ilo tulla mukaan jatkamaan A-Insinöörien menestystarinaa, tukemaan eri liiketoiminta-alueita ja hallittua kasvua. Avoimuus, asiakaskeskeisyys ja osaaminen näkyvät A-Insinöörien asiantuntijaorganisaatiossa positiivisella tavalla. Olen päässyt osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä ja taloustiimiä, Henri Berg sanoo.

Berg on aikaisemmin työurallaan työskennellyt taloushallinnon ja rahoituksen johtotehtävissä muun muassa Componentassa ja Stora Ensossa.

– Henri on talousohjauksen rautainen ammattilainen, jolla on vankka kokemus taloushallinnon johtamisesta ja prosesseista isoissa kiinteistösijoittamisen, teknologiateollisuuden ja metsäteollisuuden yhtiöissä. Hän tulee tukemaan A-Insinöörien nykyisiä ja tulevia uusia liiketoiminta-alueita yhdessä tiiminsä kanssa erinomaisesti, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen sanoo.

Henri Berg seuraa tehtävässään Ilkka Hyssyä, joka siirtyy uusien haasteiden pariin.

#a-insinöörit #nimitykset #sato oyj
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0