Uutiset Kaupat
1 min luettu

Hiilinanoputkiyritys Canatu suunnittelee pörssilistautumista

11/07/2024, 09:41
Hiilinanoputkiyritys Canatu suunnittelee pörssilistautumista
Kuva: Canatu
Toimitus Toimitus
Like 0

Canatu kehittää hiilinanoputkia ja niihin liittyviä tuotteita pääasiassa puolijohde- ja autoteollisuudelle. Yhtiön teknologialla on sovelluksia muun muassa ultraviolettilitografiassa ja kuljettajaa avustavissa järjestelmissä.

Yhtiön mukaan sen liikevaihto on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Canatu arvioi vuoden 2024 liikevaihdoksi 20-25 miljoonaa euroa. Yhdistyneen yhtiön tavoitteeksi on asetettu yli 100 miljoonan euron liikevaihto vuonna 2027.

– Canatun ensimmäisenä rahoittajana olen saanut henkilökohtaisesti todistaa sen uskomatonta kasvua viimeisen 17 vuoden aikana yhdeksi edistyneiden hiilinanoputkien alan johtajista. Tämä on merkittävä virstanpylväs Canatun tarinassa, ja uskon, että se voimaannuttaa yhtiötä viemään eteenpäin huomisen teollisuutta mullistavia tuotteita. Canatun vahva ja monipuolinen teknologia-alusta ja jatkuva innovointi avaavat uusia jännittäviä mahdollisuuksia, kuten lääketieteellisen diagnostiikan bioanturit, kommentoi Canatun hallituksen puheenjohtaja Ari Ahola.

#canatu
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0