Rakentaminen
1 min luettu

Huippuosaaja Assemblin Oy:lle – Jani Piiroinen hankintapäälliköksi

21/04/2022, 12:25
Huippuosaaja Assemblin Oy:lle – Jani Piiroinen hankintapäälliköksi
Jani Piiroinen, hankintapäällikkö Assemblin Oy:lle
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

AMK Insinööri Jani Piiroinen aloittaa työtehtävässään 19.4.2022 ja työskentelee Helsingin toimipisteessä. Piiroisen työtehtävä on täysin uusi myös Assemblin Oy:llä. Hänen tehtävänään on kehittää hankinnan toimintatapoja ja mahdollistaa kollegojen suoriutuminen heidän hankkeissaan entistä tehokkaammin ja vaivattomammin. Piiroinen työskentelee sekä Talotekniikkaurakoinnin, että Teknisten Palveluiden kanssa. Hän kehittää toimintaa myös Assemblin Oy:n tytär- ja sisaryhtiöissä.

Suhteiden rakentaja

Piiroinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Uponorilla avainasiakaspäällikkönä ja koulutukseltaan hän on AMK insinööri. Hän on pitkänlinjan ammattilainen, jolla on pitkä työhistoria erilaisista myynnin työtehtävistä.

– Olen tehnyt jo pitkän uran tavarantoimittajan palveluksessa ja odotan kovasti sitä, että näen maailman niin sanotusti pöydän toiselta puolen, toteaa hankintapäällikkö Jani Piiroinen.

Piiroinen kuvailee itseään suhteiden rakentajaksi ja hän näkee suurena etuna sen, että hän tuntee hyvin yhteistyökumppaneiden toimintatavat ja alan merkittävämmät vaikuttajat.

#assemblin
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0