Kiinteistöt
1 min luettu

Iiro Kulta Tekovan Oy:n Länsi-Suomen aluejohtajaksi

7/03/2023, 11:14
Iiro Kulta Tekovan Oy:n Länsi-Suomen aluejohtajaksi
Tekovan Tekova Oy on toimitila- ja teollisuusrakentamiseen erikoistunut yritys. Toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä iloitsee Länsi-Suomen uuden aluejohtajan valinnasta.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Tekova Länsi-Suomi Oy:n aluejohtajaksi on nimitetty 1.3.2023 alkaen Iiro Kulta.

Kulta on koulutukseltaan rakennustekniikan diplomi-insinööri, minkä lisäksi hän on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon. Hän on aiemmin toiminut Teräselementti Oy:n tuotantojohtajana.

Kulta on seurannut mielenkiinnolla Tekovan toiminnan kehittymistä ja nopeaa kasvua. Uudessa tehtävässä jo heti ensimmäisinä päivinä tekemisen meininki, hyvä pöhinä ja oikein tehdyt työnjaot tekivät häneen vaikutuksen.

Monen eri alan ammattilaisten sujuva yhteistyö takaa kokonaisvaltaisen ja asiantuntevan osaamisen. Kulta on päässyt nopeasti perehtymään Tekovan kustannustehokkaaseen tapaan toimia.

Uuden aluejohtajan aloituksen myötä Tekova saa Länsi-Suomeen odotettua vahvistusta uusien kohteiden tuotteistukseen, laskentaan sekä tuotannon tukemiseen. Alueyhtiön toimisto sijaitsee Lahdesjärvellä Tampereella.

”Kaikissa Tekovan alueyhtiöissä ehdoton lähtökohta on paikallisuus. Näemme erittäin tärkeänä, että vastuuhenkilöt asuvat sillä talousalueelle minkä liiketoiminnasta he vastaavat. Tämä mahdollistaa paikallistuntemuksen sekä alueelliset verkostot. Pirkanmaa on elinvoimainen alue, jolla on paljon markkinapotentiaalia ja nyt pääsemme jalkautumaan sinne entistä paremmin”, sanoo Tekovan toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä.

#lahdesjärvi #länsi-suomi #pirkanmaa
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0