Uutiset
2 minuutteja luettu

IndustryRadar rakentamisen ja rakennusteollisuuden mediakumppaniksi Intermat-messuille

4/04/2024, 11:30
IndustryRadar rakentamisen ja rakennusteollisuuden mediakumppaniksi Intermat-messuille
Kuva: © Foucha-Muyard, InterMat
Toimitus Toimitus
Like 0

Kumppanuussopimus tarkoittaa, että IndustryRadar tuottaa kattavaa ja asiantuntevaa sisältöä messuista kaikille pohjoismaisille kanavilleen. Tämän ansiosta Intermat tavoittaa yli 270 000 yksittäistä lukijaa kuukausittain Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa verkkosivustojen branschaktuellt.se, iradar.no ja iradar.fi kautta.

– Olemme iloisia saamastamme tunnustuksesta, joka vahvistaa iRadarin ja Branschaktueltin aseman pohjoismaisen yleisön johtavana mediana, IndustryRadarin ja Branschaktueltin toimitusjohtaja ja omistaja Oscar Lundberg toteaa.

Digitaalisen näkyvyyden ohella IndustryRadar julkaisee myös englanninkielisen erikoisnumeron messutapahtuman yhteydessä, jossa käsitellään tuoreimpia näkemyksiä Pohjoismaiden rakennusmarkkinoista.

IndustryRadar on läsnä myös omalla osastollaan (halli 6, osasto 084) ainoana pohjoismaisena mediayhtiönä.

– Tällainen mediakumppanuus osoittaa, että Intermat tekee paluun kuuden vuoden tauon jälkeen. Moni asia on muuttunut tänä aikana. Kestävyyskysymysten painoarvo on aivan toisella tasolla, mikä tulee näkymään messuilla. Tavoitamme myös uusia kävijäryhmiä kuten kestävyysvastaavia rakennus- ja infrastruktuurialoilta, Comexposium-ryhmän Intermatin Agro Equipment and Construction -osaston päällikkö Christophe Lecarpentier selventää.

Perinteisesti yli 170 000 kävijää yli 165 maasta osallistuva Intermat on yksi maailman suurimmista rakennusmessuista. Uudistuneella sisällöllä ja formaatilla vuoden 2024 tapahtuma pyrkii esittelemään alan edelläkävijyyttä matkalla kohti nollapäästöjä.

Sitoutuminen päästövähennyksiin näkyy koko messutapahtuman järjestelyissä.

– Tämä ilmenee messujen rakennusmateriaaleissa ja lyhyemmässä messutapahtuman kestossa, Lecarpentier huomauttaa.

Comexposiumin järjestämät messut keskittyvät neljään alan suurimpaan haasteeseen: innovaatioihin, energiaan, rekrytointiin ja vuokrausalaan.

Tänä vuonna myös betonialaa esittelevä World of Concrete on osa Intermatin tapahtumaa toimien keskustelufoorumina, jossa luennoidaan rakennusmateriaalien tärkeästä tulevaisuuskysymyksestä.

#industryradar #intermat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0