Kiinteistöt
1 min luettu

Ison Omenan myynti nousi

23/02/2022, 12:50
Ison Omenan myynti nousi
iso omena
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Ison Omenan kokonaismyynti vuonna 2021 nousi 377,1 miljoonan euroon. Edellisestä vuodesta myynti kasvoi 10 prosenttia. Ison Omenan kävijämäärä säilyi ennallaan ja keskiostokset jatkoivat kasvuaan 10 prosentilla. Etenkin viime vuoden jälkimmäinen vuosipuolikas oli myynnin osalta kaikkien aikojen paras, ja myynti kasvoi parilla prosentilla pandemiaa edeltävään vuoteen (2019) verrattuna.

”Isossa Omenassa myynti on jo kaikkien aikojen parhaan vuoden, eli vuoden 2019 tasolla. Erityisen ilahduttavaa on nähdä keskiostosten yli 30 prosentin kasvu verrattuna pandemiaa edeltävään aikaan. Koronapandemia vaikutti kävijämääriin vielä viime vuona, mutta keskiostosten nousu siivitti Ison Omenan kokonaismyynnin vahvaan kasvuun”, toteaa keskuspäällikkö Mika Mustasilta tiedotteessa.

Vuoden 2021 aikana Isossa Omenassa avattiin lukuisia uusia liikkeitä ja ravintoloita, kuten Gant, Normal, Sushibar+Wine, Factory ja KFC. Myös K-Citymarketin ja Prisman kanssa solmittiin pitkät jatkosopimukset, ja vuoden alussa julkistettiin New Yorkerin 1600 neliön myymälän avaaminen Isoon Omenaan.

 

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0