Rakentaminen
1 min luettu

Jarmo Töyräs STULin hallituksen puheenjohtajaksi

29/11/2021, 10:33
Jarmo Töyräs STULin hallituksen puheenjohtajaksi
Jarmo Töyräs aloittaa STULin hallituksen puheenjohtajana 1.1.2022. Kuva: Paula Ihamäki
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Sähköinsinööri, eMBA, Jarmo Töyräs on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja tammikuusta alkaen. Töyräs on toiminut viime vuoden lopusta lähtien lahtelaisen LSK Groupin talotekniikkapalveluiden liiketoimintajohtajana. Vuonna 1930 perustettu LSK työllistää noin 300 teknisten alojen ammattilaista. Aikaisemmin Töyräs on työskennellyt muun muassa Aro Yhtiöiden toimitusjohtajana ja Aro Systems oy:n varatoimitusjohtajana.

Diplomi-insinööri Kimmo Hallamaa ryhtyi yrittäjäksi ja Sähkö oy Turun toimitusjohtajaksi vuonna 2008 tehtyään tätä ennen pitkän uran kone- ja metalliteollisuuden kansainvälisissä tehtävissä. Hallamaa valittiin Euroopan sähköurakoitsijaliittojen kattojärjestö EuropeOnin hallituksen varapuheenjohtajaksi 7.10.2021 Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton edustajana.

Antti Kurvi perusti johtamansa Teleurakointi Titarin vuonna 1990. Nykyisin pelkästään turvallisuusjärjestelmien asennuksiin keskittyvä yritys työllistää Kotkassa kahdeksan henkeä. Hän toimii myös Turva-alan yrittäjät ry:n hallituksessa.

#puheenjohtaja #sähkö #sähkö- ja teleurakoitsijaliitto stul ry
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0