Rakentaminen Yritykset
1 min luettu

Jatke Oy yhtiöittää toimitila- ja korjausrakentaminen -liiketoimintansa

26/11/2021, 08:09
Jatke Oy yhtiöittää toimitila- ja korjausrakentaminen -liiketoimintansa
Antti Raunemaasta tulee Jatkeen uuden tytäryhtiön Jatke Toimitilat Oy:n toimitusjohtaja, kun yhtiöittäminen astuu voimaan tammikuussa. Kuva: Jatke-konserni
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Uuden yhtiön perustaminen ei vaikuta Jatkeen asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa aikaisemmin tehtyihin sopimuksiin. Nykyisistä Jatke Oy:n toimitila- ja saneerausyksiköistä siirtyvä henkilöstö jatkaa uudessa yhtiössä vanhoina työntekijöinä.

– Jatke-konsernin toimintatapaan kuuluvat itsenäiset tytäryhtiöt, joissa toimiva johto on osakkaana. Toimitilaliiketoiminnan yhtiöittäminen on jatkumo yrityksen strategiselle linjaukselle, konsernijohtaja Hannu Anttonen sanoo.

– Uuden yhtiörakenteen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman palveluita. Vahva kokemuksemme logistiikka- ja toimitilarakentamisessa sekä korjausrakentamisessa täydentyy nyt julkisen ja yhteistoimintarakentamisen asiantuntemuksella, jota varten olemme perustaneet uuden yksikön, kertoo Jatke Toimitilat Oy:n tuleva toimitusjohtaja Antti Raunemaa.

#jatke #jatke toimitilat oy #nimitykset #talous #tytäryhtiö #yhtiöittäminen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0