Teollisuus Metsäteollisuus
1 min luettu

Johanna Hagelberg Stora Enson Biomaterials-divisioonan johtajaksi

13/12/2021, 10:36
Johanna Hagelberg Stora Enson Biomaterials-divisioonan johtajaksi
Johanna Hagelberg. Kuva: Stora Enso
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

– Olen innoissani päästessäni johtamaan Biomaterials-divisioonaa yhdessä tiimin kanssa. Painopisteemme siirtyy kohti biopohjaista innovointia ja jatkamme nykyisen liiketoiminnan kehittämistä.  On tärkeää saada uudet, regeneratiiviset tuotteemme markkinoille nopeasti, Johanna Hagelberg sanoo.

Ennen Stora Ensoon tuloaan Hagelberg toimi johtotehtävissä muun muassa General Motorsissa, NCC:ssä ja Vattenfallissa. Hänellä on ylemmät korkeakoulututkinnot tuotantotaloudesta ja tekniikan alalta. Uuden hankintatoimesta ja logistiikasta vastaavan johtajan haku on aloitettu. Siirtymäkauden ajan tehtävässä toimii hankintatoimen ja logistiikan talous- ja strategiajohtaja Tuomas Mustonen.

– Biomateriaalit ovat Stora Ensolle strateginen ydinliiketoiminta. Nyt kun painopisteemme on siirtynyt biomateriaalien innovaatioihin, olen iloinen voidessani nimittää Johannan divisioonan johtajaksi. Hänen johtamistaitonsa ja kokemuksensa eri toimialoilta, muun muassa autoteollisuudesta, auttavat meitä ottamaan seuraavan askeleen biomateriaalien liiketoiminnassa. Johannalla on juuri oikea tausta ja vahvuudet nopeuttaa uusien biopohjaisten tuotteidemme kaupallistamista. Esimerkkinä näistä on Lignode, akkuihin tarkoitettu puupohjainen hiili, sanoo Stora Enson toimitusjohtaja Annica Bresky.

#biomaterials #nimitykset #rekrytointi #stora enso
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0