Nimitys
1 min luettu

Jussi Karjula Laptin uusi toimitusjohtaja

16/11/2022, 04:41
Jussi Karjula Laptin uusi toimitusjohtaja
Jussi Karjula
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Lapti Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jussi Karjula 1.1.2023 alkaen. Siihen saakka toimitusjohtajana toimii yrityksen perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Timo Pekkarinen.

Jatkossa Pekkarinen keskittyy työskentelemään Laptin hallituksessa sekä muiden rakentamisen toimialan sijoitusten parissa ja hallituksissa.

Jussi Karjula on toiminut aiemmin Hoivatilat Oyj:ssä toimitusjohtajana vuosina 2010–2021. Sinä aikana Hoivatilat kasvoi yhden henkilön ja alkuvaiheen yhtiöstä yli miljardin euron kiinteistöportfolion omistavaksi yhtiöksi. Lisäksi Karjula on toiminut useiden eri yhtiöiden neuvonantajana ja hallituksissa.

”Olen innostunut tästä mahdollisuudesta ja tehtävästä. Tunnen Laptin laadukkaana ja vastuullisena rakennusliikkeenä ja kasvuyhtiönä. Lähden motivoituneena jatkamaan työtä paremman asumisen ja yhteiskunnan puolesta – yhdessä muiden laptilaisten ja laajan kumppaniverkoston kanssa”, kertoo Laptin tuleva toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Timo Pekkarinen on toiminut perustamansa Lapti-konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2000. Kahden vuosikymmenen aikana Pekkarisen perustama yritys on kasvanut 600 henkilöä työllistäväksi sekä Suomen 9. suurimmaksi ja yhdeksi kannattavimmista rakennusliikkeistä.

#rakennusliike lapti oy
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0