Kiinteistöt
1 min luettu

Jyrki Kaskinen aloittaa Premico Groupin toimitusjohtajana

1/11/2021, 10:40
Jyrki Kaskinen aloittaa Premico Groupin toimitusjohtajana
Premico Group Oy:n uusi toimitusjohtaja Jyrki Kaskinen. Kuva: Timo Pyykönen
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

KTM Jyrki Kaskinen aloittaa tänään Premico Group Oy:n toimitusjohtajana. Kaskinen on aiemmin toiminut muun muassa Premico Pääomarahastot Oy:n ja Raskone Oy:n toimitusjohtajana, liikkeenjohdon konsulttina, sekä yli 20 eri yhtiön hallituksessa. Lisäksi hän on ollut yhtiön hallituksessa ja osakkaana vuodesta 2014 lähtien.

Nykyinen toimitusjohtaja ja osakas vuodesta 1995 lähtien Janne Vaula siirtyy Premico Group Oy:n täysipäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi keskittyen erityisesti pääomarahastoliiketoiminnan sekä kiinteistövarallisuuden hoidon (Asset Management) kehittämiseen.

– Uuden toimitusjohtajan valinta ja siirtymiseni täysipäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi ovat osa Premicon pitkän aikavälin strategiaa, ja katsoimme ajoituksen olevan nyt oikea. Yhtiön hallitus näkee, että Jyrki Kaskinen on pitkällä kokemuksellaan ja osaamisellaan paras mahdollinen henkilö johtamaan Premicon strategian toimenpanoa tulevaisuudessa, Vaula sanoo.

– Premico on kasvavan pääomarahastoliiketoiminnan ja uusien kansainvälisten kumppanuuksien myötä siirtymässä yhtiönä uuteen vaiheeseen. Tulen toimimaan aktiivisesti erityisesti näiden liiketoiminta-alueiden parissa, hän lisää.

#nimitykset #premico group oy #toimitusjohtaja
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0