Rakentaminen Arkkitehtuuri
1 min luettu

Jyrki Keinänen on vuoden 2022 rakennusalan diplomi-insinööri

24/04/2022, 10:21
Jyrki Keinänen on vuoden 2022 rakennusalan diplomi-insinööri
Jyrki Keinänen Kuva: A-Insinöörit
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

RILin hallituksen mukaan Keinänen täyttää erinomaisesti Vuoden rakennusalan diplomi-insinöörin valintakriteerit. Niitä ovat muun muassa laadukas insinööriosaaminen, positiivinen vuorovaikutus ja ammattikunnan arvostuksen edistäminen.

”Jyrki Keinänen on tärkeilemätön visionääri, joka on kehittänyt alaa suurella intohimolla, perinteisiä toimintamalleja ja -kulttuuria jatkuvasti haastaen. Hän on tehnyt lujasti töitä muun muassa digitaalisten ratkaisuiden ja yhteistoimintamallien soveltamisen puolesta. Arvostavana ja kannustavana yritysjohtajana hän on myös esimerkillinen arvojohtaja.”

“Täytyy tuntea vastuumme”

Jyrki Keinäsen ratkaisukeskeistä ja innovatiivista otetta arvostetaan kiinteistö- ja rakennusalalla laajasti. Teknisen kyvykkyyden lisäksi Keinänen on painottanut osapuolten välisen vahvan luottamuksen merkitystä, jota tarvitaan innovaatioihin ja tuottavuuden kasvattamiseksi.

”Rakennettu ympäristö muodostaa valtavan ison osa ihmisten elämää. Meidän täytyy tuntea vastuumme siitä ja tuottaa ihmisille hyvinvointia omalla osaamisellamme. Yksi diplomi-insinööri tai yhtiö ei pysty sitä yksin tuottamaan – siihen tarvitaan koko arvoketjua. Meidän pitäisi olla kurkiauran kärjessä näyttämässä suuntaa koko yhteiskunnan kehittymiselle,” Keinänen sanoo.

Keinänen on työskennellyt aiemmin työurallaan mm. Swecn PM:n sekä RILin toimitusjohtajana. Hänet tunnetaan avoimesta ja vuorovaikutteisesta lähestymistavasta kollegoihin niin oman organisaation sisällä kuin laajemminkin. Hän tukee mielellään myös nuoria asiantuntijoita heidän kehityspoluillaan uran ensimetreiltä asti.

 

#ril
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0