Uutiset
1 min luettu

Kari Kauniskangas - A-Insinöörien uusi toimitusjohtaja

14/09/2022, 18:22
Kari Kauniskangas - A-Insinöörien uusi toimitusjohtaja
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Kari Kauniskangas aloittaa tammikuun alussa A-Insinöörien uutena toimitusjohtajana.

Kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien (AINS Group) uutena toimitusjohtajana aloittaa tammikuun alussa DI, KTK Kari Kauniskangas, 48 v. A-Insinöörien toimitusjohtajana vuodesta 2014 toiminut Jyrki Keinänen, 61 v, jatkaa yhtiön osakkaana ja siirtyy edistämään yhtiön kansainvälistymistä ja kasvusijoituksia.

– Jyrki Keinänen on innostava, arvostettu johtaja, jonka johdolla A-Insinöörit on kasvanut ja kehittynyt suunnittelu- ja konsulttialan maineikkaimmaksi yhtiöksi ja halutuksi kumppaniksi. Hänen johtamiskaudellaan yhtiö on kolminkertaistanut kokonsa, tinkimättä ihmislähtöisestä, asiantuntijoita arvostavasta ilmapiiristä. Jyrki on antanut paljon aikaansa ja energiaansa myös koko rakennusalan eteenpäin viemiseksi. Kiitän koko hallituksen puolesta Jyrkiä työstä, joka jatkuu vuodenvaihteen jälkeenkin, A-Insinöörien hallituksen puheenjohtaja Risto Kyhälä sanoo.

Kari Kauniskangas aloittaa tammikuun alussa A-Insinöörien uutena toimitusjohtajana.

A-Insinöörien toimitusjohtajaksi ryhtyvä Kari Kauniskangas on kokenut kiinteistö- ja rakennusalan johtaja ja hallitusammattilainen. Kauniskangas toimi pörssiyhtiö YIT:n toimitusjohtajana vuosina 2013–2020, jota edelsi pitkä työura yhtiön eri johtotehtävissä. Viime ajat hän on toiminut rakennus- ja kiinteistöalalla hallitustehtävissä, mm. A-Insinöörien hallituksen jäsenenä.

– Olemme erittäin iloisia, että saamme A-Insinöörien uudistushenkistä taloa ja kunnianhimoista kasvupolkua johtamaan toimialan erinomaisen hyvin tuntevan, vaativissa johtotehtävissä toimineen Kari Kauniskankaan. Kari tuntee suunnittelun ja rakentamisen rajapinnan sekä sen kehittämisen paikat, ja arvostaa korkean luokan asiantuntemusta, Kyhälä kiittää.

#a-insinöörit
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0