Yritykset
1 min luettu

Kesko ostaa ammattirakentajia palvelevan ruotsalaisfirman

9/12/2021, 09:48
Kesko ostaa ammattirakentajia palvelevan ruotsalaisfirman
Kuva: Pixabay
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

– Jatkamme edelleen rakentamisen ja talotekniikan kaupassa kasvustrategiamme toteutusta ja haemme kasvua sekä orgaanisesti että yrityskaupoilla Pohjois-Euroopassa. Myös Ruotsin markkina tarjoaa meille edelleen hyviä kasvumahdollisuuksia, sanoo Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialajohtaja ja pääjohtajan sijainen Jorma Rauhala.

Kesko omistaa ennestään Ruotsissa toimivat rautakauppaketjut K-Raudan ja K-Byggin sekä infra-asiakkaisiin keskittyvän Onnisen teknisen tukkukaupan. Rautakaupassa K-Rauta keskittyy pääosin kuluttaja-asiakkaiden palvelemiseen 17 myymälällä ja verkkokaupalla. Vastaavasti 42 K-Bygg myymälää palvelee ammattiasiakkaita.

Keskon nyt ostama Kungälvs Trävaruaktiebolag sen sijaan on erikoistunut yritysasiakkaiden palveluun ja sillä on neljä myymälää Göteborgin alueella.

Kaupan toteutuminen edellyttää paikallisten kilpailuviranomaisten hyväksyntää sekä muiden kauppaan liittyvien ehtojen täyttymistä. Kaupan arvioidaan toteutuvan vuoden 2022 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

#kesko #kungälvs trävaruaktiebolag #ruotsi #talous #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0