Kiinteistökaupat
1 min luettu

Keva on ostanut Stockmannin Helsingin tavaratalon kiinteistön

21/03/2022, 14:49
Keva on ostanut Stockmannin Helsingin tavaratalon kiinteistön
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Keva on ostanut Stockmannin Helsingin tavaratalon kiinteistön. Stockmann jatkaa pitkäaikaisella sopimuksella vuokralaisena, myös muiden vuokralaisten sopimukset jatkuvat pääosin nykyisellään. Kiinteistö on täyteen vuokrattu.

Kunta-alan eläkkeiden rahoituksesta vastaavalle Kevalle investointi tarjosi hyvän mahdollisuuden kasvattaa kiinteistösalkkua.

Kyseessä on keskeisellä paikalla sijaitseva historiallinen arvokiinteistö, joka sopii Kevan pitkäjänteiseen kiinteistösijoitusstrategiaan ja jonka tuotto-odotus vastaa Kevan eläkerahaston pitkän aikavälin tavoitteita, Kevan toimitusjohtaja Jaakko Kiander sanoo.

– Investointi tukee Kevan tavoitetta saada eläkevaroille vakaa ja riittävä reaalituotto. Suojautuminen inflaatioriskiltä on eläkevakuuttajalle tänä päivänä entistä tärkeämpää, Kiander lisää.

Kevalla on kiinteistösalkussaan sekä asuntoja että toimitiloja yhteensä noin 130 kohteessa pääosin pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa Suomessa. Suorien kiinteistösijoitusten markkina-arvo oli viime vuoden lopussa noin 2,9 miljardia euroa.

Keva onkin yksi Suomen suurimmista toimitilojen tarjoajista.

#keva #stokmanni
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0